ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:39:49 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


7.180 kg d'aliments recollits en la campanya extraordinària de la Setmana de la Dignitat
116 persones hi van col·laborar com a voluntàries

07/07/2014

La campanya extraordinària de recollida d'aliments realitzada el dissabte 28 de juny a Sant Boi va tenir una molt bona acollida. Les aportacions solidàries de la ciutadania van permetre recollir 7.180 kg de menjar per a famílies de la ciutat amb dificultats per cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació.

L'activitat formava part del programa d'activitats de la Setmana de la Dignitat , convocada per diferents entitats i organitzacions socials, sindicals i polítiques de Catalunya per sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania a favor d'una vida digna per a totes les persones. Amb el lema "Rescatem les persones", la Setmana de la Dignitat va tenir lloc del 23 al 28 de juny. L'Ajuntament de Sant Boi és un dels ajuntaments catalans que s'hi van adherir.

La campanya de recollida d'aliments, organitzada per les entitats del projecte Aliments Solidaris en col·laboració amb l'Ajuntament, va comptar amb la col·laboració voluntària de 116 persones .

Les entitats que gestionen a Sant Boi el projecte Aliments Solidaris són Càritas, Ajut al 4t Món i les esglésies evangèliques Llibertat i Rey de Reyes. Des de setembre de 2013 compten amb una botiga que funciona com a punt únic de distribució d'aliments per cobrir, en coordinació amb els Serveis Socials Municipals, les necessitats bàsiques d'alimentació de les famílies de Sant Boi.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades