ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:48:11 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comencen les obres de millora del carrer de Montmany
Els treballs també comportaran l'ampliació de la vorera de l'escola Antoni Gaudí i millores d'accessibilitat a l'entorn

07/16/2014

L'Ajuntament ha iniciat aquest dimarts, dia 15 de juliol, les obres del projecte de millora del carrer de Montmany (tram Girona-Pi i Margall), al barri de Marianao. Ara, en un primer moment, els treballs afecten els carrers d'Antoni Gaudí i Pablo Picasso. En total, duraran al voltant de sis mesos.

En el conjunt del projecte, està previst ampliar les voreres del carrer de Montmany, sustituir-hi part de l' enllumenat , col·locar jardineres i fitons , eliminar l'arbrat, canviar canonades d'aigua que es troben en estat deficient i fer reparacions puntuals al clavegueram . També es crearan passos elevats a les cruïlles i es posarà un semàfor a la confluència entre Montmany i Eusebi Güell.

L'aparcament de vehicles quedarà limitat a la banda dreta del carrer en el sentit de la circulació. Per compensar la pèrdua de places al carrer de Montmany, dintre de les mateixes obres es crearan noves places d'aparcament en semibateria als carrers de Picasso (entre Girona i pl. Pallars Sobirà) i Eusebi Güell (entre pl. Pallars Sobirà i Salvador Allende).

El projecte preveu també l' ampliació de la vorera del carrer d’Antoni Gaudí de la banda de l’escola del mateix nom, amb l’objectiu de millorar el Camí Escolar. Finalment, està previst millorar l’accessibilitat dels encreuaments Pablo Picasso-Victòria, Pablo Picasso-Antoni Gaudí i Eusebi Güell-Santiago Rusiñol amb la creació de passos elevats i donant continuïtat a les voreres.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades