ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:40:36 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Les empreses de Sant Boi contractaran 121 persones aturades amb el suport econòmic de l'Ajuntament
En conjunt, les aportacions de les empreses i les del consistori sumaran 2 milions d'euros

07/24/2014

El Programa de suport a la contractació de persones aturades ha obtingut una molt bona resposta per part del món empresarial de Sant Boi. Un cop finalitzat el termini de la convocatòria, 59 empreses han presentat sol·licituds per contractar un total de 121 persones amb l'ajuda d'una subvenció municipal. El 65% dels contractes tindran una durada de 12 mesos o més i el 74% seran a jornada completa.

El principal tret diferenciador d'aquest programa respecte a altres iniciatives públiques d'ocupació és l'efecte multiplicador que l'aportació de fons públics tindrà en el sector privat .

Els fons destinats per l'Ajuntament (un percentatge variable del cost de cada salari, amb un màxim del 50%) ascendiran a 630.000 euros, mentre que les 59 empreses que s'han presentat a la convocatòria hi destinaran globalment 1.350.000 euros. Els recursos totals previstos ascendeixen, per tant, a 2.000.000 euros .

A més, les persones beneficiàries del programa tindran a priori més expectatives de continuar tenint feina un cop finalitzat el contracte, ja que hauran viscut una experiència de treball en el mercat laboral ordinari

Entre les 59 empreses que s'han sumat a aquesta convocatòria hi ha de diferents mides (33 amb menys de 10 treballadors, 18 d'entre 10 i 50 treballadors i 8 amb més de 50) i sectors professionals (26 empreses de serveis, 10 comerços, 8 empreses de restauració, 6 del sector de la construcció, 5 entitats i 4 empreses de fabricació).

Esforç i innovació en el disseny, la difusió i la gestió del programa

L'empresa municipal CORESSA ha dissenyat i està gestionant aquest programa municipal, que incorpora importants novetats respecte a altres iniciatives públiques per a la generació d'ocupació.

El disseny de la convocatòria, per exemple, s'ha fet amb l'objectiu de trobar l'equilibri entre els perfils professionals demandats per les empreses , la voluntat municipal de prioritzar persones i famílies en situacions de vulnerabilitat i el respecte a la normativa vigent. La convocatòria ha prioritzat les propostes de contractació de llarga durada i jornada completa i ha adoptat precaucions jurídiques per evitar usos indeguts de les ajudes.

CORESSA ha fet un gran esforç de difusió concretat en sessions informatives a les empreses, atencions personalitzades i sessions específiques adreçades a assessories i gestories del municipi.

La posada en marxa del Programa de suport a la contractació de persones aturades és una de les primeres 10 mesures que ha pres el govern municipal de Sant Boi en la nova etapa iniciada amb Lluïsa Moret com a alcaldessa .

Bases de la convocatòria


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades