ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:07:28 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Llei de transparència, a debat en una jornada de la Fundación kaleidos.red
Sant Boi presideix en l'actualitat aquest organisme referent per a les polítiques i serveis de proximitat

07/03/2014

El matí d'aquest dijous, 3 de juliol, ha tingut lloc a Sant Boi la jornada "Tranparència i bon govern en les polítiques i serveis de proximitat". Aquesta activitat, organitzada per la Fundación kaleidos.red , ha comptat amb la presència de més de 60 responsables polítics i tècnics d'ajuntaments de l'Estat espanyol.

L'alcaldessa Lluïsa Moret ha obert la jornada, celebrada a l'Escola Municipal de Música Blai Net. Sant Boi presideix en l'actualitat la Fundación kaleidos.red i és per aquest motiu la ciutat amfitriona de la trobada.

Els ponents han estat Marcel Cano , professor de Filosofia Pràctica i Ètica Aplicada de la Universitat de Barcelona; David Martínez Borobio , lletrat del gabinet jurídic de l'Ajuntament de Logroño, i Pau Vidal , fundador i coordinador de l'Observatori del Tercer Sector.

Les principals conclusions de la jornada són:

-Els codis ètics han de ser una eina de gestió incoporada a la cultura de funcionament de les administracions locals. Les decisions polítiques han de ser legitimades amb processos de participació ciutadana-El concepte de confiança està estretament vinculat al de transparència . Cal adoptar compromisos i retre comptes del compliment i de l'incompliment d'aquests compromisos.

-El concepte de confiança està estretament vinculat al de transparència . Cal adoptar compromisos i retre comptes del compliment i de l'incompliment d'aquests compromisos.

La Fundación kaleidos.red, creada l'any 2001, és el referent nacional en i+d+i de les polítiques i serveis de proximitat. En formen part els ajuntaments d' Alcobendas, Bilbao, Burgos, Getafe, Logroño, Màlaga, Rubí, Sant Boi, Valladolid, Vitòria-Gasteiz i Saragossa .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades