ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 07:16:44 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nous equips d'intervenció inmediata per al manteniment dels barris
L'Ajuntament destina 600.000 euros a contractar les persones aturades que integren els equips

07/11/2014

57 persones de Sant Boi que estaven a l'atur han començat a treballar aquest mes de juliol en tasques de manteniment de l'espai urbà. L'Ajuntament finança al 100% els seus contractes, de sis mesos de durada, en el marc d'un pla d'ocupació que representa la posada en marxa dels nous Equips d'intervenció immediata per al manteniment dels barris.

La creació d'aquests equips d'intervenció, que s'ocuparan de tasques de manteniment, jardineria, neteja urbana i paleteria en els carrers i places de Sant Boi i en els equipaments públics, pretén donar una resposta més àgil a les demandes de la ciutadania en matèria de manteniment urbà .

L'Ajuntament destinarà enguany a aquest pla 600.000 euros, que és gestionat per l'empresa municipal CORESSA. Aquesta dotació econòmica forma part del milió d'euros que el Pressupost Municipal de 2014 destina a la promoció de l'ocupació . La resta servirà per finançar el pla de suport a la contractació de persones aturades .

La posada en marxa dels equips d'intervenció immediata dels barris és una de les 10 mesures que ha pres el govern municipal de Sant Boi en la nova etapa iniciada amb Lluïsa Moret com a alcaldessa.

Aquesta mesura està vinculada al projecte Alcaldia als Barris, que té com a objectiu apropar l'acció política a la vida quotidiana i a les necessitats reals de la ciutadania.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades