ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:44:29 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi i Barakaldo col·laboraran per a la integració laboral de persones amb discapacitat
Els centres especials de treball de totes dues localitats signaran un acord amb la multinacional Leroy Merlin

07/08/2014

Els centres especials de treball Igualssom (Sant Boi) i Taller Usoa (Barakaldo) i l'empresa Leroy Merlin signaran pròximament un acord de col·laboració per a la integració laboral de persones amb discapacitat psíquica i intelectual.

Una delegació de d'Igualssom va visitar recentment la ciutat de Barakaldo (Biscaia) amb l'objectiu d'iniciar relacions comercials amb Tallor Usoa. Totes dues empreses comparteixen l'objectiu de treballar per la integració laboral de persones amb discapacitat i el fet inusual de ser centres especials de treball de titularitat municipal .

Amb 25 anys de vida i una plantilla de més de 400 persones, Taller Usoa és un referent contrastat com a model de negoci en aquest àmbit. La delegació santboiana, que va ser rebuda per l'alcalde de Barakaldo, Alfonso García, va conèixer de primera mà el funcionament de l'empresa.

Igualssom ha ofert a Taller Usoa col·laboració per estendre a la ciutat de Barakaldo l' experiència de treball que du a terme amb la multinacional Leroy Merlin , que ha integrat persones amb discapacitat psíquica i intelectual en l'activitat de les seves delegacions de Sant Boi (9 persones) i Tarragona (3 persones).

Després de l'estiu Igualssom, Taller Usoa i Leroy Merlin signaran un acord de col·laboració per al centre que la multinacional francesa té a Barakaldo . Aprofitant la seva experiència, el centre especial de treball de Sant Boi s'encarregarà de la formació dels treballadors i de donar suport a la posada en marxa de l'activitat. Igualssom espera estendre aquesta fórmula a altres ciutats de l'Estat espanyol.

L'empresa municipal Igualssom es va posar en marxa a Sant Boi l'any 2008 i en l'actualitat proporciona ocupació a 48 persones , entre elles 43 persones amb discapacitat. Les seves línies de negoci són: neteja d'edificis i zones verdes, distribució de publicitat, manipulats industrials, fabricació de plàstic laminar i serveis auxiliars a les empreses.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades