ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 10:56:04 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Migrazoom finalitza amb la projecció d'un documental sobre la immigració a Sant Boi
Joves de la ciutat d'origen català i marroquí han participat en el projecte

07/08/2014

El projecte de cooperació Migrazoom s'ha clausurat amb la projeccció d'un documental sobre la memòria migratòria del municipi fet per nois i noies de la ciutat. L'acte de tancament ha tingut lloc aquest dilluns, 7 de juliol, al Casal de Barri Marianao, amb l'assistència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez.

El projecte Migrazoom consisteix a fer, a diferents municipis de Catalunya i Tànger/Tetuan, curtmetratges amb grups de joves en format de documentals participatius. El tema és la memòria migratòria de cada municipi. L’objectiu, generar processos de participació liderats per joves d’entitats socials que permetin treballar i debatre sobre qüestions d'identitat migratòria i promoure la transformació social en les respectives comunitats.

Treball comunitari

Per mitjà del Pla de Desenvolupament Comunitari del Barri de Marianao, aquest projecte es va presentar a principis d’any a diferents entitats santboianes. El resultat va ser la participació voluntària de 12 nois i noies d’entre 16 i 21 anys, d’origen marroquí i català, procedents del Centre Obert Don Bosco, d’Accis i de l’IES Marianao.

Els i les joves participants han estat: Alba Moreno, Anas Azerkan, Berta Romeu, Hafsa Boumedian, Jalal Loukili, Jennecy Román, Omar Ouahabi, Paola Solé, Redouan Nassar, Rubén Córdoba, Yasmina El Mouden i Samira Rambouk. El monitoratge ha estat a càrrec d'Albert Trepat (Tito) del Centre Obert Don Boscoi Hanan Orizy Ben Ali, especialista en audiovisuals que va venir a Sant Boi de Tànger per realitzar la formació als joves durant tres mesos .

Els documentals dels municipis catalans participants (Rubí, Sant Adrià de Besòs i Sant Boi) s'han difós també a Tànger, dins del festival de curtmetratges Tanjazoom, on 4 joves de Sant Boi, acompanyats pel seu monitor, van assistir al festival per presentar el treball.

Vídeo de Migrazoom a Sant Boi


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades