ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/25/2020 08:52:53 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


23 joves de Sant Boi accedeixen a cicles formatius de grau superior gràcies al projecte Canvia el teu futur
L'Ajuntament prioritza les mesures per millorar l'ocupabilitat dels joves

08/12/2014

23 joves de Sant Boi participants en el projecte Canvia el teu futur han aconseguit tornar al sistema educatiu per realitzar un cicle formatiu de grau superior el curs vinent. El projecte Canvia el teu futur és una iniciativa de l'Ajuntament que prepara per fer les proves d'accés a aquesta modalitat de formació reglada. L'objectiu és facilitar l'accés al mercat laboral en millors condicions.

Un total de 50 joves han participat en el projecte al llarg del darrer curs (de setembre a maig). D'ells, 41 han finalitzat la formació, 33 s'han presentat a la prova d'accés als cicles formatius de grau superior i 23 han aprovat l'examen i han aconseguit així tornar al sistema educatiu per completar la seva formació.

La majoria dels participants eren exalumnes recents de secundària que ja tenien un títol de cicle superior de grau mitjà o bé joves amb un nivell acadèmic més baix que feia més temps que havien acabat els estudis reglats.

Les inscripcions per a la segona edició de Canvia el teu futur es podran fer a partir del 8 de setembre vinent al Servei d'Informació Juvenil El Punt (La Factoria Jove de Can Massallera, carrer de Mallorca, 30) i les classes començaran dues setmanes després.

Les matèries comunes del curs (matemàtiques, anglès, castellà i català) s'imparteixen presencialment a La Factoria Jove de Can Massallera , mentre que les matèries específiques es poden fer de forma presencial al Centre de Formació de Persones Adultes Lluís Castells (L'Olivera) o mitjançant la plataforma virtual de l'Institut Obert de Catalunya.

En l'actual situació de l'economia, la manca d'ocupació i la precarietat laboral dificulten el desenvolupament de les trajectòries vitals dels joves. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Boi du a terme diverses iniciatives per millorar l'ocupabilitat juvenil i evitar situacions d'exclusió social , com ara aquest curs preparatori, un programa de beques per a iniciatives juvenils, el projecte Arrels Innovació, el Programa Eskala o l'oferta de cursos La formació t'obre portes.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades