ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/17/2019 02:03:44 PM
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament duplica l'ajuda a beques per a joves
El termini per presentar les sol·licituds s'iniciarà el 15 de setembre

08/21/2014

L'Ajuntament duplica l'ajuda a les beques destinades a joves de la ciutat d'entre 16 i 35 anys. Els objectius principals són millorar les possibilitats de troba feina i reduir el risc d'exclusió social de les persones beneficiàries. El termini per presentar les sol·licituds s'iniciarà el 15 de setembre i finalitzarà el 10 d'octubre de 2014. La convocatòria s'obre ara per facilitar la preparació dels projectes.

Dintre de les 10 primeres mesures de la nova etapa del Govern municipal, amb la finalitat d'afavorir la igualtat d'oportunitats, s'ha decidit dedicar 50.000 euros (el doble de la quantitat inicial) a la partida destinada a beques d'estudi per a joves.

Les beques es concediran per a projectes enquadrats en quatre apartats :

1) Activitats formatives i compra de material didàctic

2) Activitats i serveis per a dones joves per a a la conciliació de la vida laboral i la formació amb la vida familiar

3) Projectes que facilitin la mobilitat en l'àmbit formatiu i l'àmbit laboral

4) Activitats per a joves amb discapacitats que ajudin a la seva autonomia personal i participació social

La selecció dels projectes es farà mitjançant un procediment de concurrència competitiva, d'acord amb els criteris fixats per a cada apartat. Les persones beneficiàries han d'estar empadronades a Sant Boi (durant els darrers sis mesos), no disposar de cap altra beca aquest any pel mateix concepte i acreditar uns ingressos mensuals màxims .

Projectes contra la manca d'ocupació i la precarietat laboral

En l'actual situació de l'economia, la manca d'ocupació i la precarietat laboral dificulten el desenvolupament de les trajectòries vitals dels joves. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Boi du a terme diverses iniciatives per millorar l'ocupabilitat juvenil i evitar situacions d'exclusió social, com ara aquest programa de beques, els projectes Canvia el teu futur i Arrels Innovació o l'oferta formativa La formació t'obre portes.

Més informació

Servei d'Informació Juvenil El Punt (La Factoria Jove de Can Massallera, carrer de Mallorca, 30, tel. 93 652 98 43)

Oficina Municipal d'Atenció al Públic -OMAP- (plaça de l'Ajuntament, 1).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades