ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:46:30 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


SantBoiApp: nova aplicació per a telèfons mòbils i tauletes
Una eina de comunicació a disposició de la ciutadania i el comerç local

09/22/2014

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa l'aplicació SantBoiApp, que amb el lema 'Connecta't amb la ciutat' ja està disponible per a telèfons mòbils i tauletes. 650 persones s'hi han donat d'alta en les dues primeres setmanes de funcionament.

Aquest nou canal, puntal del nou model de comunicació impulsat pel govern de la ciutat , possibilita estar al dia de les principals notícies, esdeveniments i activitats que tenen lloc a Sant Boi i de la seva oferta de serveis (educació, cultura, esports, treball i empresa, compres, salut, casals, atenció a les persones…).

L'aplicació permet consultar el temps que falta per l'arribada de l' autobús a cada parada i ofereix informació a temps real sobre el trànsit i la situació meteorològica . També hi ha botons per trucar la policia i altres serveis d'emergència i dades sobre les farmàcies de guàrdia, els aparcaments públics, la cartellera de cinema , els allotjaments i els principals llocs d'interès històric i cultural del municipi.

SantBoiApp es pot descarregar a Google Play (sistema operatiu Android) o App Store (iPhone). També s'hi pot accedir per aquest web .

L'app de l'Ajuntament de Sant Boi utilitza una tecnologia senzilla i accessible que permet navegar per arribar a qualsevol informació de manera ràpida i còmoda, amb un màxim de tres clics o mitjançant un cercador.

Una eina a disposició del comerç local

Aquest nou servei municipal també és una eina perquè els comerços i les empreses de la localitat donin a conèixer els seus productes a la clientela, puguin oferir serveis de venda on line i s'iniciïn en les fòrmules del comerç electrònic.

L'aplicació destina un apartat al projecte Alcaldia als barris , que trasllada temporalment l'activitat de l'alcaldessa Lluïsa Moret als diferents districtes de Sant Boi per facilitar un contacte més pròxim amb la ciutadania. S'hi pot emplenar un formulari per participar en una conversa de grup amb l'alcaldessa.

Un nou model de comunicació

La posada en marxa de SantBoiApp reflecteix la voluntat del govern municipal de portar a la pràctica un nou model de comunicació , més proper i de la màxima utilitat per donar resposta als interessos, les necessitats i els problemes de la ciutadania. La remodelació de la revista municipal Viure Sant Boi , que aquest mes ha estrenat un nou format, és també una plasmació d'aquest model.

L'aplicació SantBoiApp ha estat elaborada per l'Ajuntament de Sant Boi, l'empresa local SM2K i les associacions de comerciants El Carrer i Sant Boi, una gran botiga.

Vídeo promocional


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades