ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/25/2020 09:18:35 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La universitat de Sant Boi incorpora el grau de Pedagogia
Matrícula oberta a L'Olivera fins al 21 d'octubre (idiomes, fins al 4 de novembre)

10/13/2014

L'oferta de titulacions de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) a Sant Boi augmenta aquest curs amb un grau de Pedagogia. L'Olivera, edifici municipal seu dels estudis universitaris de Sant Boi, es consolida d'aquesta manera com el centre de referència metropolità dels ensenyaments semipresencials i a distància en l'àmbit de les ciències socials i de la salut.

L'oferta d'ensenyaments de la UNED compta a Sant Boi, en aquest mateix àmbit, amb un grau de Psicologia i un altre d' Educació Social . També s'hi poden cursar les titulacions de Ciències Ambientals i Història de l'Art i els estudis de llengua anglesa del Curs Universitari d'Idiomes a Distància (CUID). L'oferta es completa amb els cursos de preparació de l' accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys i amb les classes de la UNED Sènior (majors de 55 anys).

La matrícula serà oberta fins al 21 d'octubre amb caràcter general i fins al 4 de novembre en el cas dels idiomes. Aquest dijous, dia 16 d'octubre, tindrà lloc l' acte d'inauguració del curs acadèmic , amb la lliçó inaugural "Populisme i democràcia" a càrrec del filòsof i professor tutor de la UNED Ferran Caballero. (Edifici L'Olivera, sala d'actes, 19 hores).

Un total de 1.054 persones es van matricular el curs passat als diferents estudis universitaris que la UNED ofereix a L'Olivera amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi. La previsió de matrícula al nou grau de Pedagogia és d'unes 250 persones. Aquesta titulació s'oferia, fins al curs passat, al centre del barri de Les Corts (Barcelona) i s'ha traslladat a Sant Boi per cobrir la demanda existent al nostre entorn.

Més informació


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades