ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:43:22 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament donarà suport a 10 projectes més d'emprenedoria i economia social
La iniciativa municipal CoBoi convoca la segona edició de la llançadora de projectes

09/25/2014

L'Ajuntament obrirà una nova convocatòria per seleccionar projectes d'emprenedoria i economia social en fase inicial. En el marc de la iniciativa municipal CoBoi, els 10 projectes escollits rebran suport per definir, concretar i fer viables les seves idees de negoci. La convocatòria, que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, s'adreça a persones de Sant Boi i el Baix Llobregat i estarà oberta de l'1 al 24 d'octubre.

Els projectes seleccionats participaran en el programa llançadora de Coboi (Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi) i es podran beneficiar d' assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, treball col·laboratiu (co-working) i suport per a la recerca de finançament , entre altres serveis.

En la primera edició del programa llançadora, CoBoi va proporcionar suport l'any passat a 10 projectes , relacionats amb temàtiques tan diverses com els jocs de rol col·laboratius, la ramaderia per a la prevenció d'incendis, la marxa nòrdica, el lloguer social o la imatge personal com a eina per a l'autoestima. Tots els projectes aportaven algun tipus de benefici social o mediambiental.

Les persones participants en aquella primera edició van valorar, en l'acte de cloenda de la iniciativa, que el programa llançadora els havia aportat, principalment, empenta per a les seves idees, seguretat i una àmplia xarxa de contactes .

Recuperar l'economia i treballar per la cohesió social

Sant Boi ha apostat en l'actual context econòmic per fer costat a les empreses cooperatives i les iniciatives d'emprenedoria social per avançar cap a un doble objectiu: la recuperació de l'economia i el foment de la cohesió social. Aquest doble objectiu guia bona part de les polítiques municipals.

El Laboratori Cívic d'Emprenedoria Social de Sant Boi (CoBoi) és, des de desembre de 2012, un clar exponent d'aquesta aposta municipal. La seu del projecte és el Casal de Casablanca, on un grup de persones emprenedores treballen per encaminar les seves idees de negoci.

Sol·licituds (de l'1 al 24 d'octubre): www.santboi.cat, Oficina Municipal d'Atenció al Públic (planta baixa de la Casa de la Vila, pl. Ajuntament, 1) i Casal de Casablanca (carrer de Badajoz, 2, 93 654 03 02)

Bases


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades