ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/13/2021 02:45:48 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Eric, Joel, Mario i Xavi: Fills Predilectes de Sant Boi
L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va lliurar la distinció a les famílies

09/30/2014

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va lliurar la distinció honorífica de Fills Predilectes de Sant Boi, a títol pòstum, a les famílies dels 4 nens que van perdre la vida a l'accident ocorregut l'any 2009 al túnel de batuda de l'Estadi de Beisbol: Eric Barrio Carrasco, Joel Redondo Hernández, Mario Hernández Lozano i Xavier Romeu Rozalén. D'acord en tot moment amb les famílies, el reconeixement, celebrat el passat dissabte, va tenir lloc a la Sala d'Actes de Can Massallera . L'Ajuntament de Sant Boi col·locarà a l'Estadi Municipal de Beisbol i Softbol una placa en memòria de les "4 estrelles".

Familiars, amics i gent de l'esport santboià van omplir la Sala d'Actes de Can Massallera per acompanyar als pares i mares del 4 nens homenatjats. L'acte, presentat pel periodista Xavier Graset, va comptar amb la participació de l'Escola Municipal de Música i de diferents esportistes del municipi que van pronunciar missatges recordant els valors de l'esport. De fet, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, va dir que "Mario, Xavi, Joel i Éric simbolitzen des d'ara tot allò que té de bo l'esport: els seus valors". En aquest sentit, l'alcaldessa va afegir que "aquests valors, l'esforç, l'autosuperació, la constància, l'amistat, la col·laboració i la solidaritat, defineixen la pràctica esportiva dels milers de nens i nenes de Sant Boi".

Les famílies van demanar la concessió de les distincions, que va ser aprovada per unanimitat al Ple celebrat el 31 de juliol de 2014. Segons l'acord, els 4 Fills Predilectes "formen part de la nostra societat inspirada en els valors que defineixen la nostra gran comunitat esportiva i la seva pèrdua serà recordada sempre. I és que aquests nens sempre formaran part de nosaltres" .

Placa commemorativa

L'alcaldessa va anunciar que l'Ajuntament col·locarà a l'Estadi Municipal de Beisbol i Softbol una placa commemorativa en record d'Eric, Joel, Mario i Xavi en la qual apareixeran les 4 estrelles amb la numeració de les seves samarrates i la frase: "Les vostres quatre estrelles romandran per sempre en la nostra memòria".


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades