ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/25/2020 09:15:18 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Presentació dels premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials
El termini de presentació de candidatures serà obert del 20 d'octubre al 12 de desembre

10/08/2014

Aquest dimarts, dia 7 d'octubre, s'han presentat a Sant Boi els Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials. Cinc ajuntaments de la zona delta convoquen aquests guardons per donar suport a l'emprenedoria i la consolidació d'empreses.

La presentació d'aquests premis biennals va tenir lloc a l'equipament La Gralla en el marc de la celebració del III Fòrum Delta de l'Emprenedoria , a càrrec dels regidors i regidores dels àmbits de promoció econòmica dels cinc municipis convocants: José Ángel Carcelén (Sant Boi), José García (El Prat), María Salmerón (Viladecans), Apolonia Herrera (Gavà) i Santiago Barona (Castelldefels).

En la dotzena edició dels guardons hi ha previstos tres premis a les millors iniciatives empresarials (per valor de 3.000, 1.500 i 1.000 euros) i un premi a la millor iniciativa comercial (2.000 euros). Els dos primers guardons s'acompanyen del Premi Innobaix , consistent en un acompanyament gratuït al creixement empresarial durant un any i suport per a l'accés al finançament.

El termini de presentació de candidatures s'obrirà el dia 20 d'octubre i finalitzarà el 12 de desembre . Hi poden participar empreses i comerços que hagin iniciat l'activitat entre els anys 2009 i 2013.

Els Premis Delta volen destacar especialment les iniciatives que per la capacitat d'innovació, diversificació de les activitats existents, creació de llocs de treball, assoliment de resultats destacats o interès social contribueixen a dinamitzar l'economia al territori.

Bases


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades