ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 01:07:24 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Presentació de l'associació d'empresaris de Sant Boi
Sant Boi empresarial vol ajudar a millorar les empreses i crear llocs de treball a la ciutat

10/17/2014

L'associació Sant Boi Empresarial es va presentar ahir a Sant Boi Centreserveis. Una trentena de persones van assistir a l'acte, convocat amb el lema "Compromesos amb les persones, compromesos amb la ciutat". Sant Boi Empresarial neix amb la voluntat d'ajudar a millorar les empreses locals per generar riquesa i llocs de treball a Sant Boi.

La nova associació d'empresaris de Sant Boi ha estat impulsada per l'Ajuntament en el marc de la iniciativa Projectes Innovadors i Experimentals . El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE) han finançat aquesta iniciativa.

Sant Boi Empresarial, que està presidida per Francesc Giménez, pretén aglutinar les empreses de la ciutat per fomentar les relacions empresarials locals, generar punts de trobada de negoci, defensar els interessos col·lectius i representar el sector davant les administracions , entre d'altres objectius.

Vídeo promocional


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades