ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 07:34:22 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi commemora el Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa
La pobresa i l'impacte de la crisi en les famílies va ser els temes del plenari del Pacte local per la inclusió

10/20/2014

El divendres dia 17 d'octubre es va celebrar una nova sessió del plenari del Pacte local per la inclusió de Sant Boi. Durant l'acte es va donar a conèixer el manifest del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa, que expressa el compromís de donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables de la ciutat.

Un total de 112 agents locals han suscrit fins ara el Pacte local per la inclusió de Sant Boi . El Pacte és una suma d'esforços contra l'exclusió social i aplega entitats i recursos professionals, centres educatius, administracions, partits polítics, empreses i sindicats. Sant Boi va ser, el maig de 2010, la primera localitat catalana que va signar un acord d'aquestes característiques.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va obrir l'acte de divendres. Mònica Clua , doctora i professora de polítiques públiques a la Universitat Pompeu Fabra i codirectora de l'Observatori Social d'Espanya, va parlar sobre l'impacte de la crisi i la pobresa en les famílies i, en particular, en els infants, i sobre el rol de les dones a les llars en les situacions d'exclusió social.

Durant el plenari, que va tenir lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, es van presentar bones pràctiques com la botiga del projecte Aliments Solidaris i el Casal Infantil d'Agost , que va permetre garantir la cobertura de les necessitats bàsiques d'alimentació d'infants de famílies en situació econòmica precària mitjançant el servei de menjador.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades