ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:51:45 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Programa Millora destina 12.000 euros a modernitzar els comerços del nucli urbà




Enguany, l'aportació municipal s'ha multiplicat per quatre

10/21/2014

L'Ajuntament destinarà enguany 12.000 euros a incentivar la millora i modernització dels comerços del nucli urbà Sant Boi. El Programa Millora ha multiplicat per quatre l'aportació d'anys anteriors. Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de desembre.

El Programa Millora s'adreça exclusivament als establiments comercials amb una antiguitat mínima d'un any situats al nucli urbà de la ciutat. Els conceptes que se subvencionen són la millora de imatge exterior (retolació, aparador), l' actualització de l'interior del local (renovació de la il·luminació, canvi de paviment) i la modernització de la gestió (projectes web, programes de gestió i programes e-commerce)

Aquesta iniciativa de suport al comerç urbà , iniciada per l'Ajuntament l'any 2012, s'inscriu en les accions que du a terme l'Ajuntament per ajudar a la recuperació de l'economia local.

Les tipologies d'establiment previstes en aquesta convocatòria són els de venda al detall (excepte cadenes d'alimentació), restauració, bugaderia i tintoreria, perruqueria, estètica i agències de viatge.

Les subvencions, que s'han de demanar a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic (OMAP, planta baixa de la Casa de la Vila) es concediran en règim de concurrència competitiva per un import màxim equivalent al 50% del cost de cada actuació de millora.

Més informació


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades