ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:47:07 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La relació entre el cinema i la salut mental, a la jornada Interseccions
La 4a jornada sobre Salut Mental i Cultura per la Inclusió està prevista el dia 23 al Parc Sanitari Sant Joan de Déu

10/22/2014

La nova Jornada de Salut Mental i Cultura per la Inclusió Interseccions 2014 tindrà com a tema central "El cinema i la salut mental". Diverses persones especialistes tractaran sobre la utilització de la imatge audiovisual com a eina d'intervenció terapèutica i sobre el paper dels mitjans de comunicació en la lluita contra la percepció negativa de les malalties mentals.

La jornada començarà amb una taula rodona inaugural a càrrec del president de la Comunitat Terapèutica del Maresme, Valentí Agustí i Valentina Viso, guionista de la pel·lícula "Tots volem el millor per a ella" , dirigida per Mar Coll i interpretada per Nora Navas i Clara Segura. A continuació estan previstes dues taules rodones més, una sobre l'ús de l'audiovisual com a teràpia i una altra sobre el paper dels mitjans en la lluita contra l'estigma de la malaltia mental, aquesta última moderada per l'escriptor Matthew Tree. Les conclusions de la jornada aniran a càrrec del psiquiatre del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Josep Maria Otín, i la doctora de l'Hospital Benito Menni, Maria Álvarez.

Interseccions va néixer l'any 2011 i és una trobada anual de professionals de la salut, la cultura i l'àmbit social que té com objectiu divulgar i contribuir a impulsar projectes per millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental i el seu accés a la cultura.

La commemoració del Dia Internacional de la Salut Mental a Sant Boi inclou també el Cros Solidari (el passat diumenge dia 19), organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l'Ajuntament, i la projecció de la pel·lícula "Solo" (dijous dia 23, 18.30 h, Cal Ninyo), dirigida i interpretada per Vicente Rubio, persona amb trastorn mental, dins del III Cinefòrum de Salut Mental que organitza l'Associació Equilibri amb el suport de l'Ajuntament.

Programa Jornana Interseccions 2014

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades