ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/25/2020 09:38:26 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament aporta 3.000 euros a la campanya solidària per les inundacions al Tinduf
Sant Boi se suma d'aquesta manera a la crida del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

10/22/2014

L'Ajuntament s'ha sumat a la crida del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per donar suport a la població afectada per les inundacions dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria). Sant Boi hi aportarà 3.000 euros en el marc d'una campanya humanitària que està organitzada conjuntament amb la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS).

El 21 de setembre la wilaia d'El Aiun es va veure afectada per fortes pluges que van provocar considerables afectacions materials en escoles, llars d'infants, dispensaris i seus d'administracions públiques. Moltes 'haimes' i habitatges van quedar malmesos de manera substancial i moltes famílies van perdre la casa i les reserves d'aliment . També van resultar ferides algunes persones.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament treballa fa anys en col·laboració amb la Coordinadora Catalana d'Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS) i molts ajuntaments catalans per la resolució pacífica del conflicte del Sàhara Occidental . La prolongació d'aquesta situació provoca patiment entre les persones refugiades i desplaçades, que en són les principals víctimes.

Les aportacions a la campanya d'emergència es destinaran a un projecte basat en les prioritats expressades pel Front Polisari a Catalunya.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades