ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:56:12 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El programa per a joves Puc Més millora les opcions de trobar feina
Aquest mes comença la segona edició, que aspira a repetir els bons resultats de la primera

11/05/2014

Aquest mes de novembre es posarà en marxa una nova edició del programa juvenil Puc Més. Aquesta iniciativa de l'Ajuntament té com a objectiu millorar les opcions de trobar feina de joves de la ciutat en situació d'atur amb un baix nivell de qualificació professional. 16 dels 22 participants en l'anterior edició van aconseguir un lloc de treball o van tornar als estudis gràcies al programa.

El programa Puc Més ofereix sessions formatives de grup (sobre TIC i recerca de feina, habilitats socials i hàbits saludables, entre altres qüestions) i suport personalitzat en forma de tutoria . També es proporcionen a les persones participants eines per millorar la motivació i l'autoestima i orientació per tenir més competències i recursos en el camí cap a la vida adulta.

A la primera edició (novembre 2013-juliol 2014) van participar 22 joves de Sant Boi. Els resultats van ser força satisfactoris, ja que 6 joves van aconseguir un lloc de treball i 10 van reprendre els estudis .

L'Ajuntament compta amb altres iniciatives pensades per millorar l'ocupabilitat de la població juvenil , com ara el programa Eskala ('coaching' professional i els projectes Canvia el teu futur (preparació de les proves d'accés a cicles formatius de grau superior), Arrels Innovació (capacitació de joves per a l'emprenedoria i l'autoocupació en el sector agrari) i La formació t'obre portes (millora de competències en noves tecnologies, idiomes i atenció a les persones). Enguany, a més, l'Ajuntament ha incrementat el pressupost destinat a beques per a joves.

La selecció de les persones participants en aquesta edició es durà a terme abans del 19 de novembre. Les sol·licituds per optar-hi s'han de presentar a El Punt, Servei d'Informació Juvenil (La Factoria Jove de Can Massallera, tel. 93 652 98 43, elpunt@santboi.cat).


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades