ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:47:41 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


140 persones han assistit a la 14a edició del Fòrum empresarial
El vicepresident d'Schneider Electric España, Manuel Moliner, ha parlat sobre el paper de l'energia en la competitivitat de les empreses

11/11/2014

140 persones han assistit aquest dilluns, dia 10 de novembre, a la 14a edició del Fòrum empresarial de Sant Boi. Manuel Moliner, vicepresident de Solucions de Schneider Electric España ha fet una ponència sobre el tema "Competitivitat i eficiència: el paper clau de l'energia".

Manuel Moliner, expert en gestió de l'energia i solucions d'eficiència energètica, ha parlat sobre el dilema de l'energia : com que d'aquí a l'any 2050 el consum energètic es doblarà però alhora caldrà reduir a la meitat de les emissions de CO2a l'atmosfera, l'eficiència energètica s'haurà de multiplicar per quatre. Moliner ha considerat urgent intervenir com abans millor per incrementar l'eficiència energètica aprofitant les noves tecnologies i propiciant un canvi d'hàbits col·lectiu.

El Fòrum empresarial de Sant Boi és una trobada periòdica de'Ajuntament amb l'empresariat local per mantenir obert un marc estable de relacions mútues i ajudar a promoure la recuperació de l'economia. En aquesta ocasió, ha tingut lloc a l'hotel FrontAir Congress.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha afirmat que el Fòrum empresarial és un bon instrument per ajudar a " fer de Sant Boi una ciutat d'oportunitats " on "el desenvolupament econòmic sigui compatible amb la justícia social i amb la creació de llocs de treball dignes".

L'alcaldessa ha apostat per fórmules innovadores de promoció de l'economia (l'emprendedoria i el cooperativisme, per exemple) i ha agraït la participació del sector empresarial de Sant Boi en el Pla de suport a la contractació de persones aturades , que permetrà crear 121 nous llocs de treball mitjançant la col·laboració del sector públic i el sector privat.

https://www.youtube.com/watch?v=za8vUpl_0iw&list=UUzc9oQvRC9BYr0fuJg2R76g**Vídeo de l'acte


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades