ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 10:41:15 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi participa al Congrés Internacional de Ciutats Educadores
La ciutat presenta experiències educatives que promouen la inclusió social

11/13/2014

L'Ajuntament de Sant Boi participa aquests dies en la tretzena edició del Congrés Internacional de Ciutats Educadores , que se celebra del 13 al 15 de novembre a Barcelona. El lema de la trobada és "Una ciutat educadora és una ciutat que inclou".

La presència de Sant Boi en aquest congrés es concreta en una ponència explicativa sobre l' experiència municipal "Desmuntant rumors . Accions comunitàries per fomentar la inclusió" (dijous 13 de novembre, 17 hores) i la presentació al 'speakers corner' de tres projectes educatius vinculats amb la salut mental (divendres 14 de novembre, 11 hores).

La ponència permetrà donar a conèixer un projecte que es va dur a terme a Sant Boi, a iniciativa de l'Ajuntament, per fer reflexionar la ciutadania sobre la necessitat d' actuar contra l'exclusió de les persones provinents d'altres indrets i aturar els rumors sobre aquestes persones mitjançant la formació, la reflexió i la participació de la comunitat. L'experiència de Sant Boi es presentarà al costat de les de localitats com Torí, Santa Maria de Feira, Chagwon, Castelfiorentino i Vic.

Al 'speakers corner' es presentaran els projectes "Mediació, gestió de conflictes i salut mental' (Ajuntament i Clúster de Salut Mental de Catalunya), "Relacionar la vida" (Centre Assistencial en Salut Mental Benito Menni i escoles Benviure i Parellada) i "Música, musicoteràpia i salut mental" (Escola Municipal de Música Blai Net, CASM Benito Menni i Parc Sanitari Sant Joan de Déu).

150 experiències d'arreu del món es presentaran durant el congrés com a exemples de bones pràctiques educatives per a la inclusió.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades