ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 06:08:37 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Coboi dóna suport a vuit nous projectes d'emprenedoria i economia social
La segona edició de la llançadora de projectes s'ha presentat aquest dijous

11/13/2014

L'Ajuntament donarà suport a vuit nous projectes d'emprenedoria i economia social. Aquest dijous, 13 de novembre, ha tingut lloc al Casal de Casablanca l'acte de presentació de la segona edició de la llançadera de projectes de la iniciativa municipal Coboi.

Els projectes seleccionats han estat: Farmahome, Destino: Peumayén, SomBici, Filmoteca Sant Boi de Llobregat, Centre d'expressió musical i artística, Alfènix (Associació Lúdica Fènix), Anié i Institut Helium. S'han escollit mitjançant una convocatòria pública adreçada a persones de Sant Boi i el Baix Llobregat.

Aquest projectes, tots ells en fase inicial de desenvolupament, participaran del 18 de novembre al 22 de gener en el programa llançadora de Coboi (Laboratori Cívic d'Emprenedoria i Economia Social de Sant Boi). S'hi podran beneficiar d' assessorament especialitzat i tutorització, formació sobre emprenedoria, treball col·laboratiu (co-working) i suport per a la recerca de finançament , entre altres serveis adreçats a definir, concretar i fer viables les seves idees de negoci.

En la primera edició del programa llançadora, CoBoi va proporcionar suport l'any passat a 10 projectes relacionats amb temàtiques tan diverses com els jocs de rol col·laboratius, la ramaderia per a la prevenció d'incendis, la marxa nòrdica, l'esport inclusiu, la creativitat juvenil, el lloguer social o la imatge personal com a eina per a l'autoestima.

El Laboratori Cívic d'Emprenedoria Social de Sant Boi (CoBoi) és, des de desembre de 2012, un clar exponent de l'aposta municipal per fórmules innovadores de desenvolupament econòmic i creació d'ocupació, una de les principals prioritats del govern de la ciutat.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades