ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 07:27:25 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Jornada sobre les competències municipals en matèria de cooperació al desenvolupament
La regidora Alba Martínez ha participat en la trobada

11/17/2014

La regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez, ha participat aquest divendres, 14 de novembre, en la jornada "La cooperació, una competència pròpia dels municipis". El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) ha organitzat la trobada.

L'aplicació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local (RSAL) ha generat una situació de manca de claredat sobre les competències dels ajuntaments en diferents àmbits, entre ells el de la cooperació al desenvolupament.

En la jornada de divendres es van presentar les conclusions d'un dictamen encarregat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament al Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers de l'Administració Local per aclarir aquesta qüestió.

La principal conclusió és que les activitats en matèria de cooperació al desenvolupament són una competència pròpia dels ajuntaments.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades