ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:48:55 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


20 anys de cooperació i agermanaments a Sant Boi
Una delegació de San Miguelito participarà als actes

11/19/2014

L'Ajuntament, Ensenyament Solidari i l'Associació d'Amistat San Miguelito-Sant Boi estan duent a terme el projecte "20 anys d'agermanaments, 20 anys de cooperació santboiana". El projecte té com a objectiu fer visibles els processos de transformació que han experimentat els municipis de San Miguelito (Nicaragua) i Marianao (L'Havana, Cuba) gràcies a l'agermanament amb la ciutat de Sant Boi i els aprenentatges que l'agermanament ha comportat per a Sant Boi i la seva ciutadania. Una delegació de San Miguelito, encapçalada per la seva alcaldessa, visitarà Sant Boi per participar als actes.

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà el 21 de novembre a les 17.30 h la presentació del llibre Agermanades , un recorregut per Sant Boi, San Miguelito (Nicaragua) i Marianao (Cuba) de la mà dels seus infants, que ha comptat amb la participació de 10 escoles santboianes (més de 600 alumnes), i 8 escoles de Marianao i 12 de San Miguelito. Durant el passat mes d'octubre, el grup de teatre La Chinche, de Marianao (Cuba), va fer tallers i dos espectacles a centres de primària de Sant Boi que han pogut gaudir més d'un miler d'infants.

La cooperació municipal a debat

Dins la programació d'actes cal destacar la celebració de la jornada "La cooperació a la cruïlla. Una jornada pel debat i la reflexió" , que tindrà lloc el 27 de novembre a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de 9.30 a 14 h. Coincidint amb la jornada es farà l'estrena del documental Sanmigueliteñas d'Isaak Lupiañez, que tindrà lloc a les 19 h als Cinemes Castellet i que comptarà amb la presència de l'alcaldessa de San Miguelito, Ana Clemencia Ávalos, i 5 dones que són també protagonistes del documental.

D'altra banda, en el marc de la Fira de la Puríssima s'estrenarà una exposició de carrer que porta per títol "Solidàries" que ret homenatge a les persones de Sant Boi que han estat protagonistes dels agermanaments durant aquests 20 anys. Les experiències en primera persona d'aquests ciutadans i ciutadanes permeten comprendre el valor que ha tingut l'agermanament en la trajectòria vital de moltes persones de la ciutat.

Més informació


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades