ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 05:16:16 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Lluïsa Moret participa al Congrés de les Dones del Baix Llobregat
L'alcaldessa destaca els avantatges de l'economia social en el treball i les carreres professionals de les dones

11/21/2014

Sant Boi va tenir un paper protagonista, el passat cap de setmana, al IV Congrés de les Dones del Baix Llobregat, celebrat a l'Espai Maragall de Gavà amb el lema "100% ciutadania. Les dones com a agents de canvi social i econòmic". L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va participar en la taula de subseus del congrés, on va defensar que "l'economia social és un espai d'oportunitats per a les dones".

Segons va explicar Lluïsa Moret, l'economia social facilita el treball de les dones i les seves carreres professionals perquè té avantatges per a la conciliació (permet una organització pròpia del temps i el ritme de treball), el lideratge femení (la forma d'organitzar les decisions en les cooperatives de treball facilita la presència de les dones) i l'apoderament de les dones (les treballadores són també sòcies copropietàries i assumeixen responsabilitats respecte del projecte empresarial).

L'alcaldessa va parlar en nom de Sant Boi a la taula de subseus , on també hi van assistir representants dels ajuntaments de Castelldefels, Cornellà, Esplugues, Sant Feliu i Sant Joan Despí per donar a conèixer i debatre les conclusions dels treballs precongressuals celebrats a cadascun d'aquests municipis. Com a subseu, Sant Boi va acollir al setembre una jornada sobre el rol de les dones en els models empresarials de l'economia social: l'emprenedoria social i el cooperativisme.

La celebració del IV Congrés de les Dones del Baix Llobregat ha consolidat el paper del Baix Llobregat com a comarca capdavantera en la lluita per la igualtat i pels drets de les dones.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades