ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:45:47 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Lliurament de la Medalla d'Or de la ciutat a l'Obra Salesiana
La distinció reconeix la tasca desenvolupada durant 50 anys

11/24/2014

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va lliurar dissabte a Can Massallera la Medalla d'Or de la Ciutat a l'Obra Salesiana de Sant Boi. La concessió del títol va ser sol·licitada per la pròpia Obra Salesiana amb motiu de la celebració del cinquantè aniversari i va rebre gairebé 1.500 adhesions de persones particulars, associacions i institucions.

L'alcaldessa va fer el lliurament de la Medalla d'Or de la Ciutat i del Diploma acreditatiu de la distinció atorgada a Cristóbal López Romero, Provincial

Inspectoria Maria Auxiliadora, i a Faustí Gutiérrez, director de l'Obra Salesiana de Sant Boi. L'acte va comptar amb la participació de la coral Blaikorus de l'Escola Municipal de Música. També va tenir lloc la projecció d'un video commemoratiu dels 50 anys de l'Obra Salesiana a Sant Boi.

50 anys d'història

El mes de setembre de 1964 es van iniciar oficialment les classes i el projecte social de l' Escola Salesiana a Sant Boi. En una època difícil, l'Obra Salesiana va aglutinar bona part de la població juvenil del moment i les seves ànsies de participació i de creació de vincles socials, culturals i polítics.

L'Obra Salesiana ha esdevingut des d'aleshores un referent educatiu i de compromís social per al barri de Marianao i la ciutat de Sant Boi, en especial pel que fa a l'educació integral d'infants i joves de manera compartida amb les seves famílies.

En l'actualitat, la seva tasca es du a terme principalment mitjançant l'activitat de l'Escola Salesiana Mare de Déu dels Dolors, l'Esplai Arrels, la Plataforma d'Educació Social Don Bosco, la Parròquia Maria Auxiliadora i l'ONG Vols .

Onzena Medalla d'Or

La Medalla d'Or de la ciutat és la màxima distinció honorífica que concedeix l'Ajuntament de Sant Boi i té com a objectiu premiar mèrits extraordinaris envers la ciutat. Aquesta és l'onzena Medalla d'Or que es concedeix a la ciutat de Sant Boi . Anteriorment l'havien rebut Carles Martí i Vilà, Joan Vandellós i Jardí, Roser Llopis i Viaplana, Francesc Ferrés i Ferrés, les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, la Unió Esportiva Santboiana, l'exalcalde Xavier Vila i Blanche, el Futbol Club Santboià i la Cooperativa Agrària Santboiana.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades