ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:42:18 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Tall provisional de la circulació a la carretera BV-2002 a conseqüència d'una inundació
Els accessos per a vianants al riu Llobregat s'han tallat per prevenció

12/01/2014

La carretera BV-2002 s'ha tallat a la circulació de vehicles a causa de la inundació que ha provocat la crescuda del riu Llobregat per les pluges d'aquest cap de setmana. La Policia Local recomana utilitzar vies alternatives fins que no baixi el nivell freàtic del riu i la carretera pugui reobrir-se al trànsit.

La Diputació de Barcelona ha fet aquest matí diversos treballs per treure l'aigua i el fang acumulats en aquesta via pública (concretament, a l'alçada del pont de Can Diví), però l'alçada del nivell freàtic del riu impedeix fins al moment reobrir la carretera . A la carretera, abans d'arribar al punt del tall, s'han col·locat senyalitzacions per recomenar als vehicles solucions alternatives.

Per al trànsit interior de Sant Boi, la Policia Local recomana l'ús de vies alternatives com ara el passeig de Lluís Companys o el carrer de Frederic Mompou, a Ciutat Cooperativa, el carrer de Sant Joan Bosco o l'avinguda de Maria Girona, on s'han modificat els semàfors i s'ha reforçat la presència policial per agilitar el trànsit. També s'ha habilitat el carril bus del carrer de Torras i Bages per facilitar la sortida de la població.

El tall de la carretera BV-2002 ha provocat importants afectacions a la circulació de vehicles en el municipi durant les primeres hores del matí. Com a mesura preventiva, s'han tallat amb cinta policial els accessos per a vianants al riu Llobregat del carrer de Maria Girona i el Camí del Sorral , per prevenir possibles accidents. Fora d'aquestes circumstàncies, no s'han produït durant el cap de setmana incidències de consideració.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades