ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2020 08:43:21 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Viu el carrer: quatre dissabtes per passejar, conviure i fer compres
L'eix urbà de vianants tindrà 1 km de recorregut

12/03/2014

L'eix urbà de vianants situat entre el Mercat de la Muntanyeta i el Mercat de Sant Jordi tornarà a recuperar el carrer per a la ciutadania aquest Nadal. L'objectiu de la iniciativa és continuar amb la recuperació del centre de la ciutat per a les persones. Els dissabtes 13, 20 i 27 de desembre i 3 de gener, l'eix neuràlgic de la ciutat es podrà utilitzar còmodament com a lloc de passeig, de compres i convivència. Durant aquests dies, l'eix Francesc Macià-Lluís Pascual Roca tindrà un ús urbà de vianants de més d'1 Km entre les carrers de Mallorca i Oviedo.

A més de poder gaudir d'un carrer sense trànsit rodat també s'hi podran trobar diferents activitats durant els quatre dissabtes de 10 del matí a 20.30 h: mostra d'artesania de l'associació santboiana WeArt (al tram de Lluís Pascual Roca), els complexos esportius de la ciutat, el grup de ball FipBall i els skaters Free Style Sant Boi, que també faran diferents exhibicions. Els dies 13 i 20 hi haurà una mostra de cotxes marca MINI i de motos BMW. El dia 20 de desembre l'escola Pedagogium Cos representarà un pessebre vivent. Els dissabtes 27 de desembre i 3 de gener, el patge reial de Can Massallera estarà ubicat a la plaça de Catalunya.

Itineraris alternatius

El trànsit de Francesc Macià i Lluís Pascual Roca es conduirà per Pau Claris. Joan Miró canviarà de sentit per donar continuïtat al recorregut. Els autobusos faran la ruta Jaume Balmes-Pau Claris. En direcció contrària, es podrà circular amb normalitat per Mossèn Jacint Verdaguer. Tres parades s'anul·laran provisionalment, dos en el tram sense circulació i una a la plaça de Catalunya. Se substituiran per dues parades al carrer Pau Claris. Les rutes que circulen per Cerdanya es desviaran a la ruta Ajuntament-Eusebi Güell.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades