ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 04:57:21 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi obté un nou segell Infoparticipa de qualitat i transparència de la comunicació
La pàgina web www.santboi.cat ha obtingut per primer cop la puntuació màxima del 100%

12/05/2014

L'Ajuntament de Sant Boi ha obtingut, per segon any consecutiu, el Segell Infoparticipa 2014. Amb aquest guardó, el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública dels municipis a les seves pàgines web. Sant Boi ha obtingut per primer cop la puntuació màxima.

El consell certificador ha acordat concedir el segell distintiu a 77 ajuntaments catalans en aquesta edició, però només 20 han assolit la puntuació màxima del 100% . Entre ells hi ha Sant Boi , que en l'anterior avaluació havia obtingut ja un 98%.

L'avaluació ha permès constatar una millora general de la informació disponible a les pàgines web dels ajuntaments catalans (en l'anterior onada, només 48 ajuntaments havien obtingut la distinció).

L'avaluació es du a terme a partir de 41 preguntes que permeten observar si els webs ofereixen informació sobre qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, quina informació proporcionen sobre la gestió i quines eines s'ofereixen per a la participació ciutadana.

Els resultats de l'avaluació es publiquen al Mapa Infoparticipa . La possibilitat de millorar les puntuacions continuarà oberta fins al 28 de febrer.

El segell Infoparticipa es lliurarà el 22 de desembre al Palau de Pedralbes de Barcelona en un acte públic que serà presidit pel rector de la UAB, Ferran Sancho, i la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega.

Pàgina web de l'Ajuntament de Sant Boi


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades