ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:39:55 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


LA UNED de Sant Boi ofereix un Postgrau en salut mental i continuïtat de cures
Les classes començaran el 18 de febrer de 2015

12/10/2014

La UNED de Sant Boi ofereix per a l'any vinent un nou curs de postgrau en l'àmbit de la salut mental. El curs Postgrau en salut mental i continuïtat de cures: models d'intervenció pretén donar a conèixer accions i formes d'intervenció per ajudar les persones amb trastorn mental a recuperar o adquirir les capacitats i habilitats necessàries per al desenvolupament d'una vida quotidiana en comunitat de la manera més autònoma i digna possible.

Aquesta acció formativa s'adreça a professionals dels àmbits de la psicologia, l'educació social, l'imfermeria i la sanitat en general, la psiquiatria, el dret, el treball social, les teràpies ocupacionals i els centres de menors. Per poder fer el curs cal tenir un títol universitari de grau mitjà. Les classes començaran el 18 de febrer i finalitzaran el 20 de maig. Les persones les finalitzin obtindran 20 crèdits ECTS.

Metodologia d'estudi

Els temes es podran seguir a distància a través d'un curs virtual i seguint les conferències per ordinador des del domicili. Les sessions presencials són recomanables però no obligatòries i es desenvoluparan en dos centres de la UNED, a Sant Boi i a Vitòria . Les classes s'emetran en directe i en diferit perquè tots els estudiants puguin seguir-les.

Aquest curs de postgrau se suma a altres dos que l'Ajuntament de Sant Boi també organitza en col·laboració amb la Fundació UNED i la Fundació Beti Gitzartean de Vitòria: Salut mental en la infància i l'adolescència i Adolescència i salut mental: una perspectiva multidisciplinar .

Matrícula: Fundació General de la UNED, tel. 91 386 72 91


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades