ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:25:46 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nova edició del Pessebre Vivent de Ciutat Cooperativa i Molí Nou
La iniciativa s'ha consolidat com una activitat adreçada a tota la ciutat

12/17/2014

Els dies 20 i 21 de desembre està prevista als jardins del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu una nova edició del Pessebre Vivent de Cooperativa i Molí Nou. Aquesta iniciativa dels veïns i les veïnes d'aquest barri de Sant Boi arriba a la sisena edició tot havent-se convertit en un esdeveniment adreçat a tota la ciutat.

La Comissió de Festes de Ciutat Cooperativa, la Federació Els Garrofers i el Casal de Cooperativa i Molí Nou organitzen un pessebre vivent el cap de setmana anterior al Nadal. Any rere any el pessebre ha anat guanyant participants i ha esdevingut un èxit de visitants, fins a convertir-se en una activitat consolidada i molt participativa .

Més de 80 persones, la majoria del barri però també de la resta de la ciutat, hi prenent part. Figurants, voluntaris, demostracions d'oficis tradicionals i tallers diversos formen part d'aquest esdeveniment . El pessebre compta també amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música Blai Net, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l'Escola Benviure i l'IES Rafael Casanova, entre altres entitats.

Moltes persones a títol particular o en representació d' entitats, comerços o centre educatius, ajuden a fer els preparatius, munten estructures, canten nadales o presten els animals que ambienten la celebració.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades