ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:51:08 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El parc de la Muntanyeta tindrà una gran àrea d'esbarjo per a gossos
Les obres de condicionament ja han començat. L'espai es podrà utilitzar a partir de febrer

12/18/2014

El parc de la Muntanyeta tindrà a partir de febrer una nova àrea d'esbarjo per a gossos de 2.760 m 2 de superfície. Situada en un punt molt cèntric del municipi, serà la més gran de Sant Boi i també la més gran situada en un parc de l'àrea metropolitana de Barcelona. Les obres de condicionament de la zona ja han començat.

La nova àrea permetrà atendre la demanda dels propietaris i propietàries de gossos de la ciutat de disposar d'espais dignes, amplis i còmodes per a l'esbarjo i la socialització dels seus animals. S'ha demostrat que aquest tipus d'espais afavoreixen la convivència i disminueixen les molèsties derivades de la tinença d'animals en entorns urbans.

La ubicació escollida per a aquest espai és la confluència del carrer de la Muntanyeta amb un dels camins que puja cap a l'interior del parc urbà. La nova àrea d'esbarjo per a gossos serà la més gran de Sant Boi i s'espera que la més utilitzada per la població, en especial per persones dels barris de Marianao i Centre.

Les obres de condicionament són a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. L'àrea quedarà delimitada amb una tanca d'1,5 m d'alçada i tindrà accés tant des del carrer de la Muntanyeta com des del camí. Hi haurà una font d'aigua, una plataforma d'estada amb bancs i cadires i diversos punts de llum .

L'àrea quedarà integrada en el parc i en l'entorn natural. S'aprofitaran les moreres que hi ha ara i se'n plantaran de noves. L'arbrat, de fulla caduca, donarà ombra a l'estiu i deixarà passar el sol a l'hivern .

En l'actualitat hi ha cinc àrees d'esbarjo més a Sant Boi , ubicades al carrer de Pablo Picasso, la Ciutat Cooperativa, el parc del Saló Central, Camps Blancs i la part alta del mateix parc de la Muntanyeta. A la ciutat hi ha censats en l'actualitat més de 6.000 gossos.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades