ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 07:20:36 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


80 joves en atur rebran formació i pràctiques per millorar les opcions de trobar feina
El programa Joves per l'Ocupació ha obert el període d'inscripcions

12/17/2014

80 joves de Sant Boi en situació d'atur i amb un baix nivell formatiu participaran a partir de gener en una nova edició del Programa Joves per l'Ocupació. Aquest projecte ocupacional els proporcionarà formació i experiència pràctica en empreses per tal millorar les opcions que tenen d'accedir al mercat laboral o tornar al sistema educatiu. Les inscripcions són obertes.

Les persones participants, que han de tenir entre 16 i 24 anys, rebran formació professionalitzadora sobre matèries com "Iniciació a la cuina", "Ajudant de cuina, restaurant i sala", "Iniciació a tasques bàsiques de restaurant i bar", "Monitor/a esportiu/iva d'activitats dirigides", "Gestor/a de magatzem", "Auxiliar de comerç i atenció al públic" o "Vigilant de seguretat privada".

Un cop superada la fase formativa, podran fer pràctiques no laborals en un entorn productiu . A més, durant el temps que duri el programa rebran suport personalitzat en forma de tutoria .

L'objectiu final del projecte és millorar el nivell d'ocupabilitat i afavorir el procés de recerca de feina . També podran continuar els estudis de secundària a través de l'Institut Obert de Catalunya o preparar la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà.

L' empresa municipal CORESSA gestiona a Sant Boi el programa Joves per a l'Ocupació, que tindrà una durada d'un any i està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades