ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/23/2020 07:20:24 PM
carnaval
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Es presenta el grup de voluntariat ambiental
23 persones participaran en projectes i activitats per millorar el medi ambient de la ciutat

12/22/2014

Diumenge dia 21 ha tingut lloc la presentació oficial del grup de voluntaris i voluntàries ambientals de Sant Boi. L'objectiu és treballar per millorar el medi ambient i conscienciar la ciutadania en el hàbits i valors de la sostenibilitat. L'equip està format per 23 persones que s'ocuparan de tasques relacionades amb la restauració dels ecosistemes de fauna i flora autòctones, la recuperació d'espais degradats, la creació i conservació d'itineraris de natura i el manteniment d'espais d'ús públic a l'entorn natural.

Durant la jornada de presentació s'ha actuat a la Font de Golbes, tot restaurant el torrent de la font, i s'han netejat els sediments de les reixes de la zona. També s'ha reconstruït el mur de pedra seca adjacent a la font, s'han fet tallers d'identificació de petjades i s'han penjat menjadores perquè els ocells puguin passar l'hivern.

Tasques diverses

En el dia a dia, les persones voluntàries ambientals realitzaran múltiples i diverses activitats: col·locació de caixes niu per a espècies amenaçades, la senyalització d'itineraris, l'organització de jornades de repoblació forestal, la neteja de solars i revegetació d'abocaments, la gestió forestal sostenible i recuperació de conreus de muntanya, repoblació de rieres i torrents, difusió de consells per interpretar les factures energètiques, aplicar mesures d'estalvi a la llar, etc.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades