ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:47:09 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi recull el Segell Infoparticipa de transparència
L'acte ha tingut lloc el dia 22 de desembre al Palau de Pedralbes de Barcelona

12/24/2014

L'Ajuntament de Sant Boi ha obtingut, per segon any consecutiu, el Segell Infoparticipa 2014. Amb aquest guardó, el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública dels municipis a les seves pàgines web. Sant Boi ha obtingut per primer cop la puntuació màxima. L'acte de lliurament , presidit per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega, i el vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB, Manel Sabés, ha tingut lloc al Palau de Pedralbes el 22 de desembre.

El consell certificador ha acordat concedir el segell distintiu a 77 ajuntaments catalans en aquesta edició, però només 22 han assolit la puntuació màxima del 100% . Entre ells hi ha Sant Boi , que a l'anterior avaluació havia obtingut ja un 98%.

L'avaluació ha permès constatar una millora general de la informació disponible a les pàgines web dels ajuntaments catalans (a l'anterior onada només 48 ajuntaments havien obtingut la distinció).

Els resultats de l'avaluació es publiquen al Mapa Infoparticipa . La possibilitat de millorar les puntuacions continuarà oberta fins al 28 de febrer.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades