ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/28/2020 07:35:38 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Una exposició sobre el feminisme i les minories sexuals, a Can Castells Centre d'Art
Diverses tècniques artístiques mostren aspectes de les noves teories sobre el gènere

03/10/2015

Can Castells Centre d'Art presenta,fins al 25 d'abril, l'exposició "Cos Impropi. La política del cos". La mostra recull fotografies, audiovisuals i diverses accions artístiques relacionades amb les teories contemporànies sobre el feminisme i les minories sexuals (queer, cuir i transmarikabollo).

Artistes de primer nivell

Es tracta d'una exposició que reflexiona sobre els estereotips de gènere a través de l'obra de més d'una vintena d'artistes nacionals i internacionals. Yoko Ono , Mary Kelly , Jo Spencer , Juan Pablo Echeverri i Martha Rosler són alguns dels noms que signen les peces. Fotografies, vídeos i performances que proposen una sexualitat dissident, que qüestionen la construcció de la identitat basada en la dualitat home/dona i que reivindiquen un espai de crítica on tothom pugui definir-se més enllà del gènere, la raça o la nacionalitat.

Activitats paral·leles

Estan previstes també dues conferències. El dia 18 el comissari de l'exposició, Lluís Torrents, analitzarà com s'ha transformat al llarg de la història la relació entre el cos, el poder i la realitat i el dia 25 està prevista la conferència "Macho rock. Estètica glam", a càrrec de l'artista Paco Dotes, al voltant d'un moviment que va unir les tendències de les escoles d'art britàniques amb la música popular dels anys 80 del segle passat.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades