ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/24/2020 01:14:29 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi s'integra en la nova direcció de la Red de Ciudades por la Bicicleta
L'Àrea Metropolitana de Barcelona passa a ocupar la presidència d'aquesta xarxa estatal

10/24/2015

Sant Boi de Llobregat forma part de la nova Junta Directiva de la Red de Ciudades por la Bicicleta (RCxB), que des d'aquest divendres, dia 23 d'octubre, està presidida per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El vicepresident de Mobilitat de l'AMB, Antoni Poveda, exercirà com a president de la RCxB durant els pròxims quatre anys, després d'haver aconseguit el suport majoritari dels socis durant la votació realitzada a l'Assemblea General de Múrcia (presidència sortint).

L'assemblea ha estat el colofó de les jornades "Bicicletas, Ciudades y Personas" que, amb el suport de l'Ajuntament de Múrcia, s'han dut a terme el dijous 22 i el divendres 23 al saló d'actes de l'Edifici Moneo de la capital murciana.

Sant Boi, membre fundador de la Red de Ciudades por la Bicicleta, ocupa una vocalia de la nova Junta Directiva, en què també hi són representades, entre altres, ciutats com Alcobendas, Alicante, Santander, Palma, Ourense, Jaca, el Prat de Llobregat o la Diputació de Barcelona.

L'Ajuntament de Sant Boi aposta per un espai públic cada cop menys contaminant i més sostenible, i per dur a terme polítiques que potenciïn l'ús creixent del transport públic i la bicicleta en els desplaçaments quotidians que no es poden fer a peu.

La Red de Ciudades por la Bicicleta treballa des de l'any 2009 per generar una dinàmica entre ciutats que faciliti, faci més segura i desenvolupi la circulació ciclista, especialment al medi urbà. En l'actualitat, representa més de 150 ciutats espanyoles .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades