ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/17/2022 06:03:15 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els plens municipals es retransmeten per Internet a partir d'aquest mes
Les sessions es poden seguir a santboi.cat/pleendirecte i al canal municipal de Youtube

12/16/2015

L'Ajuntament retransmetrà per primer cop en directe aquest dijous, dia 17 de desembre, el Ple municipal per Internet. La retransmissió es realitzarà mitjançant tecnologia 'streaming' al canal de l'Ajuntament de Sant Boi a la plataforma Youtube. Les persones que vulguin seguir la sessió hi podran accedir també a través de la pàgina web municipal.

La retransmissió dels plens municipals es planteja com una acció per reforçar la transparència i facilitar la participació ciutadana en els afers públics . Per facilitar la consulta posterior, les sessions quedaran arxivades al Canal Ajuntament de Sant Boi de Youtube i a la pàgina www.santboi.cat.

La sessió ordinària del Ple municipal de desembre s'iniciarà a les 18 hores. El tema més destacat de l' ordre del dia és la discussió del Pressupost Municipal 2016. També es preveu l'aprovació del Pla d'acollida a les persones refugiades i es debatran mocions en defensa de la rebaixa de l'IVA cultural i en suport al banc d'ADN per a les identificacions dels desapareguts de la guerra civil.

Les sessions plenàries de l'Ajuntament de Sant Boi són públiques i es fan habitualment el tercer dijous de cada mes a la Sala de Plens.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades