ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/17/2022 06:08:25 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Aquest cap de setmana se celebra la setena edició del Pessebre Vivent de Ciutat Cooperativa i Molí Nou
Més de 200 persones participen a l'esdeveniment

12/16/2015

Els dies 19 i 20 de desembre es farà als jardins del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu una nova edició del Pessebre Vivent de Cooperativa i Molí Nou. Aquesta iniciativa dels veïns i les veïnes d'aquest barri de Sant Boi arriba a la setena edició tot havent-se convertit en un esdeveniment de ciutat.

Des del començament, aquesta activitat atrau gran quantitat de públic i implica unes 200 persones , veïns i veïnes a títol particular o en representació d'entitats, comerços i centres educatius. Moltes persones hi prenen part com a figurants, col·laboren en els preparatius de la festa, munten estructures, cedeixen animals vius o canten nadales, convertint així el pessebre en un gran esdeveniment de participació comunitària. El Pessebre Vivent és un projecte comunitari que només és possible gràcies al treball conjunt i la implicació de les institucions i entitats següents: la Comissió de Festes del barri Ciutat Cooperativa i Molí Nou, l'Ajuntament de Sant Boi, la Federació Els Garrofers, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l'IES Rafael Casanova, l'Escola Municipal de Música Blai Net, l'Escola Molí Nou, l'Escola Ciutat Cooperativa, el Cor de la Gent Gran de l'Associació de Gent Gran de Cooperativa, el Cor Els Bons Amics, i la Big Band de Cultura F.

Setena edició

A iniciativa de la Comissió de Festes, formada per veïns i veïnes del barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, l'any 2009 va començar el Pessebre Vivent de la Coope dintre de les activitats de Nadal organitzades des del casal de barri. Fa tres anys, l'escenari del pessebre es va traslladar al recinte del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu sumant la participació del personal i dels pacients de l'Àrea de Salut Mental del Parc Sanitari. Aquesta ubicació ha fet que el Pessebre Vivent de la Coope assoleixi una dimensió de ciutat.

HORARIS:

Dissabte, 19 de desembre, de 17 a 20 h. Diumenge, 20 de desembre, d'11 a 13 i de 17 a 20 h.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades