ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/20/2020 10:43:19 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Aquest dijous, sessió participativa del Pla Local de Joventut
L'Ajuntament demana opinió als joves i les joves sobre els projectes que volen prioritzar

03/16/2016

L'Ajuntament convida els joves i les joves de Sant Boi a opinar sobre els projectes i les actuacions que han de formar part del Pla Local de Joventut 2016-20. Aquest dijous 17 de març, a les 19 hores, està prevista a La Factoria Jove de Can Massallera una sessió per recollir punts de vista i propostes.

Formulari per participar a la sessió

Vídeo

El procés de participació es planteja a partir d'una diagnosi sobre la realitat actual de les persones de la ciutat d'entre 16 i 35 anys . Hi trobem dades com ara que la taxa d'atur juvenil és del 43,10% a Sant Boi, que més del 90% dels joves de la ciutat tenen contractes temporals, que el 50,3% són estudiants, que el 5% no tenen acreditat cap mena d'estudi o que només el 22,4% s'han emancipat.

A partir d'aquesta diagnosi, es pretén saber què en pensen els joves, què proposen, quines solucions imaginen per al futur immediat i quins projectes i actuacions prefereixen que l'Ajuntament prioritzi al llarg dels propers quatre anys.

Les opinions s'estan recollint a través de les xarxes socials Facebook i Twitter , per mitjà de converses i entrevistes personals i mitjançant sessions col·lectives obertes amb professionals i joves.

L'Ajuntament preveu aprovar el Pla Local de Joventut 2016-20 un cop finalitzi el procés de participació. El govern de la ciutat es planteja com un repte que la ciutadania tingui més implicació i protagonisme en la transformació col·lectiva de la ciutat , especialment els joves.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades