ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 01:33:25 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comença una programació d'oci familiar a Can Palós
L'aula de natura de la masia ha programat sortides mensuals fins al juliol

03/10/2016

El diumenge 13 de març s'inicia una programació d'activitats infantils i familiars a l'aula de natura de la masia de Can Palós. Una excursió a la Creu de Can Cartró obre aquesta nova oferta que tindrà lloc el segon diumenge de cada mes, fins al juliol. Aquesta primera sortida portarà els participants per la vall del Llor i el seu mosaic de boscos, vinyes i "vinyes de cirerers".

A banda d'aquesta excursió, s'han programat una activitat de geocoaching (17 d'abril), consistent a aprendre a orientar-se amb aparells GPS a la vall del Llor; una trobada de descoberta del bosc (8 de maig), per conèixer els animals i les plantes a través dels cinc sentits; un joc de pistes per resoldre enigmes de les nostres muntanyes (dia 12 de juny), i una observació nocturna de la lluna, els planetes i les constelacions tot escoltant llegendes i compartint l'enigma de Can Palós (9 de juliol).

Per participar a les activitats s'han de fer les inscripcions a info@centresescoltes.cat o al telèfon 93 5292700. El preu de les activitats és gratuït per als nens i les nenes fins a 7 anys i de 2 €, per a les persones adultes.

L'aula de natura de Can Palós és una casa de colònies especialitzada en l'estudi de l'ecosistema agroforestal. A la zona conflueixen una gran varietat d'arbres fruiters com cirerers, ametllers, oliveres, garrofers i vinyes. Aquesta masia del segle XVIII, situada a la vall de Santa Bàrbara, és un punt de referència de l'Anell Verd. L'Ajuntament hi va plantar 800 ceps de les varietats carinyena i garnatxa que han ajudat a recuperar aquest conreu tradicional.

La Xarxa d'Equipaments d'Educació per a la Sostenibilitat de Sant Boi inclou el Centre d'Interpretació del Paisatge de l'Ermita de Sant Ramon i les masies de la Torre de la Vila, Can Julià i Can Palós.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades