ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/01/2020 11:40:12 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


I Mostra Local de Cinema i Convivència
Mes de 150 joves hi han participat, en el marc del Pla d'acollida a persones refugiades

05/25/2016

El dissabte 28 de maig. a les 11.30 h, tindrà lloc a Can Massallera la 1a Mostra Local de Cinema i Convivència. El certamen presentarà 14 curtmetratges com a resultat dels treballs audiovisuals realitzats per 150 nois i noies de 12 centres educatius de la ciutat al voltant del dret a l'asil i la crisi de les persones refugiades.

Els curtsmetratges que es podran veure són el fruit de les reflexions dels alumnes sobre la situació actual de les persones refugiades des de diverses perspectives. D'aquesta manera han pogut conèixer les tècniques cinematogràfiques i el seu llenguatge i han creat audiovisuals, alguns dels quals parteixen d'històries de ficció i altres des del documental. Així, els curts aprofundeixen en àmbits com l'acollida de persones refugiades, la memòria històrica, el qüestionament de les polítiques europees i les històries personals.

VIDEO making off

Aquesta iniciativa s'emmarca en la tasca que realitza la Xarxa d'Educadors i Alumnes per la Convivència. Hi han col·laborat el Pla d'acollida a persones refugiades i la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades