ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:48:12 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El món del cinema de temàtica nadalenca és el tema elegit enguany per rebre Ses Majestats
Un recurs en línia permetrà fer el seguiment en temps real de l'ubicació de la caravana de la Cavalcada de Reis 2017

01/02/2017

La Cavalcada de Reis de Sant Boi girarà enguany al voltant de tots aquells elements de les pel·lícules fantàstiques de Nadal. La història interminable, Charlie i la fàbrica de xocolata, Polar Express o La bruixa novell són algunes de les pel·lícules que han inspirat les carrosses de la Cavalcada dels Reis Mags 2017.

Els Reis seran rebuts, a les 17 h, al parc de la Muntanyeta amb un espectacle de la companyia Gog i Magog. Tot seguit començarà la cercavila fins a la plaça de l'Ajuntament, on l'alcaldessa Lluïsa Moret els lliurarà les claus de la ciutat. La Cavalcada comptarà amb la participació de 900 persones que han treballat per construir les carrosses i donar vida a la il·lusió de preparar la nit de Reis.

La carrossa de l'Estel tindrà una gran bústia durant el recorregut de la Cavalcada, per tots aquells nens i nenes que no hagin tingut temps de lliurar la seva carta als reis.

Recorregut

Aquest any l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un recurs en línia que permetrà fer el seguiment en temps real de la ubicació de la caravana de la Cavalcada de Reis 2017 durant el recorregut del dia 5 de gener. Això permetrà valorar millor on esperar el seguici, descansar una mica, anar a veure l'arribada dels Reis d'Orient o veure el tram final i arribada a la plaça de l'Ajuntament, una manera més còmoda de disposar d'informació de la nit de Reis. Des del parc de la Muntanyeta, el recorregut serà Baldiri Aleu, ronda Sant Ramón, Onze de Setembre, plaça Catalunya, Francesc Macià, Lluís Pasqual Roca, Riera Basté, plaça dels Salesians, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramón, Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, plaça del Pallars Sobirà, Carles Martí, rambla Rafael Casanova i plaça de l’Ajuntament.

Organització

L'Ajuntament ha comptat amb la col·laboració de Casa de Sevilla, AMPA Escola Benviure, Ampa Joan Bardina, Comissió de Festes Cooperativa Molí Nou, Tots Som Santboians, AMPA Sagrat Cor Vedruna, Esplai Cargol, Casa de Cádiz, AMPA Salesians, voluntariat del Refugi Municipal d'Animals de Companyia, L'Estudi Escola de Dansa, Federació Els Garrofers i Diables de Casablanca.

Més informació


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades