ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/04/2020 05:44:58 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Jornada del Dia Europeu de la Mediació s'ha celebrat a Sant Boi amb la presència de la nova síndica municipal
En l'acte s'ha destacat la necessitat de passar de la 'tolerància' a la 'convivència profunda' a la ciutat global

01/19/2017

Aquest dimecres, dia 19 de gener, s’ha celebrat a l'equipament municipal l’Olivera de Sant Boi el ‘Dia Europeu de la Mediació’. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi, ha servit per fer una reflexió sobre la convivència i l'intercanvi de punts de vista.

Sota el títol ‘La Mediació com a Frontissa de la Convivència Profunda', la jornada ha comptat amb una ponència sobre el paper del Servei de Mediació en el nou Programa municipal de convivència.

La tinenta d'alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, ha obert la sessió. També hi ha participat la síndica de Greuges de Sant Boi, Dolors Vallejo, que ha destacat la importància de la mediació en l'àmbit educatiu per facilitar la convivència entre joves a les escoles. Posteriorament s’han fet ‘diàlegs exprés’ amb 10 preguntes per generar debats entre 10 parelles de persones.

La jornada ha posat de relleu la necessitat de passar de la tolerància a la convivència profunda en unes ciutats globals. Els serveis municipals de mediació i la cultura que proposen tenen un paper clau en la contribució al creixement mutu i la generació de confiança directa i personal entre parts diferenciades. Són una peça clau en l’articulació dels programes de convivència profunda en la ciutat global.

Galeria de fotos de la jornada: flic.kr/s/aHskMoygpZ


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades