ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2021 09:23:12 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi ha participat en la trobada municipalista per debatre sobre les polítiques de memòria històrica
A la reunió han assistit una vintena d'ajuntaments de la xarxa Mai Més que promou l'Amical de Mauthausen

01/24/2017

L'Ajuntament de Sant Boi ha estat present amb altres consistoris de la xarxa Mai Més en la trobada que s'ha fet a Santa Coloma de Gramenet per debatre la implicació en les polítiques de memòria històrica, amb quins instruments i mecanismes s'han de desenvolupar i els principals objectius a aconseguir. Sant Boi formarà part de l'equip tècnic impulsor del projecte, que està promovent l'Associació Amical de Mauthausen.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la tinenta d'alcalde de Ciutat Educadora, Alba Martínez, han assistit a la reunió. La trobada ha permès consolidar la xarxa Mai Més, com un espai de relació i debat entre els municipis per coordinar accions de recuperació de la memòria històrica i de sensibilització de la joventut en la convivència, la tolerància i respecte a la diferència i la defensa dels drets humans.

Els municipis han acordat que la voluntat política de treballar per la memòria i la prevenció del feixisme quedi reflectida en els pressupostos anuals de cada ajuntament , i en la creació d’un lloc de treball municipal, per fer el seguiment i la coordinació de les polítiques de memòria. També han reafirmat la necessitat de no oblidar el passat per a treballar sobre el present i prevenir el futur.

Per últim, Sant Boi ha participat en l' homenatge conjunt davant del monument recordatori dels ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma deportats i a totes les víctimes del feixisme.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades