ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

04/13/2021 04:23:23 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els equips de proximitat de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra obren un nou espai de coordinació
Les trobades seran trimestrals i tindran lloc cada cop en un barri de la ciutat

02/14/2017

La Policia de Barri de l'Ajuntament de Sant Boi i l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra celebraran reunions trimestrals de coordinació operativa als barris. Aquest nou canal de col·laboració permetrà aprofitar al màxim els respectius recursos per la analitzar la realitat del territori i planificar i realitzar actuacions per millorar la convivència veïnal.

La primera sessió de coordinació entre agents intermedis i bàsics dels dos cossos va tenir lloc a principis d'aquest mes al Casal de Camps Blancs (foto). Les dues unitats de policia comunitària es reuniran cada cop en un barri diferent en sessions de treball orientades a compartir informació i aprofitar el contacte directe i l'experiència, els recursos i l'especialització diferencial de cada cos.

10 anys de cooperació

La Policia Local manté una intensa coordinació operativa amb els Mossos d'Esquadra des de l'any 2007, quan aquest cos policial es va desplegar a la ciutat de Sant Boi.

La Junta Local de Seguretat, que inclou representants del comandament tots els cossos policials que operen a la ciutat, es reuneix periòdicament per coordinar les línies mestres de la seguretat ciutadana al municipi. L'any 2009, Sant Boi va ser el primer municipi de Catalunya que va obrir la Junta Local de Seguretat a la participació de la ciutadania.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades