ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/04/2020 05:48:33 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'alcaldessa ha rebut avui l'alumnat participant en el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola
Dos centres escolars de Sant Boi han creat tres cooperatives amb finalitat social

02/10/2017

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha lliurat avui els CIF a les tres cooperatives d'escolars que participen en la tercera edició del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola impulsat per la Diputació de Barcelona. L'acte ha comptat amb la presència del tinent d'alcaldia de Territori i Desenvolupament econòmic, José Ángel Carcelén, i la tinenta d'alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez. Els centres escolars que participen en aquesta tercera edició són l'Escola Parellada i l'Escola Vicente Ferrer (que s'incorpora enguany).

Els alumnes de 5è de primària de l'Escola Parellada (2 línies) i de 6è de l'Escola Vicente Ferrer (1 línia) han estat rebuts a la sala de plens pels representants municipals. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha agraït la seva participació en aquest projecte que contribueix a la creació de valors, el treball en equip i la utilitat social. "Els somnis són possibles i poden millorar la vida de la gent", ha declarat l'alcaldessa.

El lliurament del CIF per part de l'Ajuntament és un acte simbòlic que marca l'inici de funcionament de la cooperativa; a partir d'aquest moment les dues cooperatives ja podran començar a fabricar els productes que hauran de posar a la venda el dia que s'organitzi el mercat.L'Escola Parellada ha presentat dues cooperatives: Els mags de l'Art i The Family. L'Escola Vicente Ferrer ha creat la cooperativa 1, 2, 3 Fet per mi. Totes les cooperatives escolars donaran part dels seus beneficis a diferents iniciatives de caire social.

Durant el curs 2014-15, Sant Boi es va incorporar al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE) de la Diputació de Barcelona, en un primer moment amb la participació de l'Escola Parellada, concretament les 2 classes de 5è, però amb un cert compromís de continuïtat i expansió del projecte a altres centres educatius en properes edicions. El curs 2016-2017, l'Escola Vicente Ferrer s'ha incorporat al projecte.

Vegeu fotos


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades