ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 02:33:50 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Policia Local fa servir un radar pedagògic per lluitar contra l'accidentalitat
S'implanta un semàfor amb càmera per garantir que els vehicles s'aturin a una cruïlla

02/22/2017

La Policia Local de Sant Boi s'ha dotat d'un radar informatiu de velocitat no sancionador per tal d'advertir els conductors de mantenir una velocitat adequada. Aquest radar pedagògic avisa quan se supera la velocitat permesa, però no denuncia les velocitats inadequades.

Aquest radar es col·loca preferentment a les vies de més freqüència de pas i a les zones sensibles com poden ser col·legis o centres sanitaris, i complementa al ja existent radar mòbil que sí sanciona els excessos de velocitats. De fet, els conductors redueixen la velocitat si visualitzen la seva pròpia velocitat.

Una altra mesura adoptada per lluitar contra l'accidentalitat al municipi és la instal·lació d'una càmera en un semàfor situat a una cruïlla per tal d'aconseguir que els vehicles s'aturin a la fase vermella del semàfor i, en cas contrari, denunciar a les persones infractores. Aquesta mesura anirà acompanyada d'un senyal que informarà del dispositiu fotogràfic.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades