ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/07/2020 01:30:16 AM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els ajuntaments de la Zona Delta presenten la 13a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2016-17
El termini per a la presentació de candidatures dels premis Delta serà del 27 de febrer al 31 de març.

02/24/2017

Els ajuntaments de Castelldefels, Sant Boi, Viladecans, El Prat de Llobregat i Gavà, han presentat avui divendres la 13a Edició del Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2016-2017 al Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelldefels. L'objectiu de la convocatòria és fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de noves activitats empresarials sorgides, en cadascun del municipis de l'àmbit local de la zona Delta de la comarca del Baix Llobregat. I en segon lloc, donar suport i reconeixement a l'aportació que les noves iniciatives empresarials fan a les nostres ciutats, com a eina de dinamització de l'activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball i que destaquin per la contribució a la innovació, a la qualitat de l'ocupació, als valors de la igualtat de gènere i al progrés econòmic del territori.

La presentació de la convocatòria ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Castelldefels, Candela López; la regidora de l'àrea de Promoció Econòmica de Castelldefels, Eva López; el regidor de Nova Governança i Economia de Gavà, Jordi Tort; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat de Llobregat, Marta Mayordomo; la regidora de Comerç i Turisme de Viladecans, Carme Gimeno, i la regidora d'igualtat i Drets Socials de Sant Boi de Llobregat, Laura Solís.

La regidora d'Igualtat i Drets Socials de Sant Boi, Laura Solís ha afirmat que el seu ajuntament "fa una aposta clara pels premis Delta perquè representen la suma d'esforços dels ajuntaments per posar al Delta al àmbit nacional i ser motor nacional de les nostres empreses". Solís també ha declarat que un altre objectiu de Sant Boi amb aquests premis és "reforçar la visió d'un model econòmic compartit que reforci la consciència de gènere, ja que la tassa d'atur és molt més alta per les dones, i el canvi climàtic en les empreses de la zona".

Convocatòria

La convocatòria dels Premis Delta és biennal i estan emmarcats dins d'un conveni de col·laboració signat pels cinc consistoris de la Zona Delta i amb el patrocini de CaixaBank. Poden participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l'activitat econòmica a qualsevol dels municipis organitzadors que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre els anys 2011 i 2015.

El termini per a la presentació de candidatures dels premis Delta serà del 27 de febrer al 31 de març. La dotació total dels premis serà de 10.000 euros, els guardons es distribuiran en 5 premis de 2.000 euros per cadascuna de les millors iniciatives empresarials de cada municipi:

Premi Delta a la millor iniciativa de Castelldefels: 2.000 euros

Premi Delta a la millor iniciativa de Sant Boi de Llobregat: 2.000 euros

Premi Delta a la millor iniciativa de Viladecans: 2.000 euros

Premi Delta a la millor iniciativa de El Prat de Llobregat: 2.000 euros

Premi Delta a la millor iniciativa de Gavà: 2.000 euros

També hi haurà la possibilitat d'atorgar mencions honorífiques a d'altres empreses participants, però sense dotació econòmica.

Criteris de valoració

La valoració de les presentacions finalistes anirà a càrrec del Jurat dels Premis Delta 2016-2017, que estarà format per representants del món educatiu, financer, empresarial, comercial i sindical.

Entre els criteris que guiaran les decisions del jurat per escollir les millors iniciatives empresarials, en destacaran l'originalitat de la idea, grau de definició del producte, coneixement del mercat, responsabilitat social (llocs de treball i medi ambient), viabilitat comercial i econòmica, potencial de creixement, aspectes innovadors, obertura a mercats exteriors, economia social i cooperativa, ús de les TIC, així com la qualitat d'una presentació final (novetat d'aquesta edició) que es desenvoluparà el mateix dia de l'entrega de premis, que se celebrarà al juny de 2017.

Requisits

S'hi podran presentar empreses (i/ó autònoms) que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre l'1 de gener de 2011 i el 31 de desembre de 2015. Per a la presentació de les candidatures caldrà procedir als registres del cinc ajuntament que convoquem els premis Delta 2017 amb el formulari de participació.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades